Vestigingsmanager

THIS IS HOWIE ROLL

Bij Howie Roll zetten wij onze tanden in de poten van de grote, vlees- en visetende fast food-dinosaurussen. Hoe? Door een vernieuwende plantaardige fastfood-sushi-formule te presenteren. Ons doel is de toekomst van fast food vorm te geven en binnen 10 jaar de eerste keus in fast food te worden van de generatie Z. Je merkt, we hebben geen last van valse bescheidenheid!

 

Spreekt dat jou aan? En hou jij ook wel van een uitdaging?

 

Misschien ben jij dan wel onze nieuwe

VESTIGINGSMANAGER - UTRECHT CENTRUM

VESTIGINGSMANAGER UTRECHT CENTRUM

In die rol ben je eindverantwoordelijk voor het succes, de kwaliteit en de financiële resultaten van jouw restaurant. Samen met je team van medewerkers blink je uit in gastgerichtheid en het bieden van een perfecte ervaring aan onze gasten.

 

Vanuit de operationele en financiële doelen van Howie Roll – en natuurlijk jouw eigen visie – stel je het jaarplan voor jouw vestiging op. Je betrekt jouw team hierbij en maakt er een team effort van. Dankzij jouw begeleiding, analyses en vermogen om bij te sturen, zorg je ervoor dat je samen de doelen uit het jaarplan haalt.

 

Als vestigingsmanager sta je in dienst van je team en draag je de Howie Roll mindset uit. ‘We’re all animals’ is een van onze kernwaarden. Behalve dat wij elkaar niet opeten en dus uitsluitend plantaardig fast food bieden, betekent dit ook dat wij staan voor diversiteit en inclusiviteit. Bij Howie Roll is iedereen gelijk en is iedereen welkom, in alle kleurrijkheid die dat oplevert.

 

Je hebt een oog voor het ontwikkelen van talent en weet de juiste medewerker op de juiste plek te zetten. Je coacht jouw medewerkers naar hun volgende stap. Je creëert een positieve en veilige werkomgeving waarin de merkwaarden van Howie Roll leidend zijn (zie onze Howie 5-a-Day, hieronder). Motiverend inspireren hoort daar ook bij. Zo bouw je aan onderling vertrouwen en zorg je voor het beste resultaat. Veranderende omstandigheden en innovaties zie je als kansen. Een vereiste is uiteraard een sluitende administratie en een perfect beheerd en onderhouden restaurant.

howies 5-a-Day

 1. #Do it with love: Liefde voor alles wat je doet, liefde voor je collega’s en de klant
 2. #We’re all animals: Inclusiviteit is de norm
 3. #Food revolution is here: Vooruitstrevende mentaliteit is onze drijfveer
 4. #Stay fresh: Altijd open voor nieuwe & creatieve samenwerkingen
 5. #Plants are holy: Dankbaar, wij hebben alles aan planten te danken

wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in hospitality
 • Je hebt ervaring met het aansturen van een team en restaurant
 • Je bent klantgericht en hebt sterke social skills
 • Je spreekt en schrijft probleemloos Nederlands en Engels
 • Je bent flexibel en stressbestendig
 • Je hebt zin om zij aan zij met ons het fast food aanbod radicaal te verbeteren

Je leest nog steeds? Dan wordt het tijd om ons een berichtje te sturen! Mail een korte introductie, je CV en een foto naar info@howie-roll.nl. We zien ernaar uit kennis met je te maken.

gelijk solliciteren?

Scan de QR-code en stuur een korte, snappy video waarin je jezelf presenteert.